Η φιλοσοφία του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας αγγλοπαιδεία της Σοφίας Σπυροπούλου είναι να υποστηρίξει την πορεία των μαθητών από τη νηπιακή ηλικία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση σε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο φροντίδα.

 

Οραματιζόμαστε τους μαθητές μας ως πολίτες του κόσμου και τους εκπαιδεύουμε με αγγλόφωνους καθηγητές (native speakers). Μαθαίνουν όχι μόνο να μιλούν, αλλά και να σκέφτονται σαν Άγγλοι!

Πιστεύουμε ότι μέσα από τη στενή επαφή με τους μαθητές δημιουργούμε μια εκπαιδευτική οικογένεια καθώς η μαθητική ζωή είναι η πιο καθοριστική περίοδος της ζωής τους.

Στοχεύουμε στη βιωματική διδασκαλία που απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή στη διαδικασία της μάθησης με εγγυημένα αποτελέσματα στην αφομοίωση της γνώσης. Με την αναπαράσταση καταστάσεων καθημερινότητας στην τάξη οι μαθητές, μέσω της ξένης γλώσσας, έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη πραγματικότητα, καθώς η ζωή μεταφέρεται στην τάξη.

Λαμβάνουμε υπόψη το μαθησιακό τύπο και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ξεχωριστά και προσαρμόζουμε τη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Προσφέρουμε εκπαίδευση που ενισχύεται από σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μεθόδους.